Schoonheidsverzorging.

Een bezoek aan de schoonheidsspecialist hoort erbij. Net als de kapper en tandarts, of u nu man bent of vrouw, uw huid heeft professionele verzorging nodig.

Wensen en mogelijkheden
U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende behandelingen. Voor een gezichts- of lichaamsbehandeling, voor huidproblemen of gewoon om te ontspannen.
Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd. Pas daarna worden in overleg de behandeling en de te gebruiken produkten bepaald.

Goed voor de dag komen
Er goed verzorgd uitzien is van grote invloed op hoe u zich voelt. Wij adviseren u over de mogelijkheden: van wimpers of wenkbrauwen verven tot het aanbrengen van een natuurlijke (bruids)make-up; van het verzorgen van de handen en nagels tot het harsen van de benen, bikinilijn, oksels of gezicht.

Een schone basis
Elke behandeling start met een intensieve reiniging. Door het openen van de poriën wordt het makkelijker om meeëters, gerstekorrels en onzuiverheden te verwijderen.
Een peeling of lysing behoort ook tot de mogelijkheden. Op die manier worden de dode huidcellen verwijderd zodat specifieke produkten in de verdere behandeling optimaal op uw huid kunnen inwerken.

Bijzonder ontspannend
Een behandeling bij de schoonheidsspecialist is tweeledig. U ziet resultaat, maar u kunt het ook voelen. Want buiten de verzorgende, herstellende werking heeft de behandeling ook een ontspannend effect. Gezichts- en/of lichaamsmassages werken ontspannend en zorgen er bovendien voor dat uw huid in een betere conditie raakt.

Weten dat je er goed verzorgd uitziet, geeft een zelfverzekerd gevoel.

Wij bieden u twee merken waarmee de behandeling uitgevoerd word: Dermalogica en Academie. Na gelang uw behoefte en die van de huid bepalen we in overleg met welk merk we de behandeling gaan uitvoeren.

 

U boekt een behandeling van bijvoorbeeld 60, 75 of 90 minuten en we vullen deze tijd op maat. Een behandeling bevat altijd een dubbele reiniging, een facemapping (huidanalyse), een exfoliatie en een voedingscomplex/masker. Verder kunnen daaraan toe worden gevoegd: Ontharen, massage, drukpuntmassage of diverse andere gezichtsmassages en evt een uitgebreid masker.

 

 

Academie bied diverse basis behandelingen voor alle huidtypes. De behandelingen die wij bieden zijn: Academie Dieptereiniging, Academie Basic en Academie Grand. Deze behandelingen bevatten: Reiniging, peeling, masker en de Basis ook Modellen wenkbrauwen en massage, De Grand idem als basis maar dan met ontharen bovenlip en of kin erbij.