Skin Treatments.

Wensen en mogelijkheden
U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende behandelingen. Voor een gezichts- of lichaamsbehandeling, voor huidproblemen of gewoon om te ontspannen.
Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd, dit doen wij d.m.v. Facemapping.  Pas daarna worden in overleg de behandeling en de te gebruiken producten bepaald.

Goed voor de dag komen
Er goed verzorgd uitzien is van grote invloed op hoe u zich voelt. Wij adviseren u over de mogelijkheden: van wimpers of wenkbrauwen verven tot het aanbrengen van een natuurlijke (bruids)make-up; van het verzorgen van de handen en nagels tot het harsen van de benen, bikinilijn, oksels of gezicht.

Bijzonder ontspannend
Een behandeling bij de schoonheidsspecialist is tweeledig. U ziet resultaat, maar u kunt het ook voelen. Want buiten de verzorgende, herstellende werking heeft de behandeling ook een ontspannend effect. Gezichts- en/of lichaamsmassages werken ontspannend en zorgen er bovendien voor dat uw huid in een betere conditie raakt.

Weten dat je er goed verzorgd uitziet, geeft een zelfverzekerd gevoel.

 

 

Voor de gezichtsbehandelingen werken wij met een hoogwaardig merk: Dermalogica. Een no nonsense merk dat zeer effectief werkt met mooie milieu vriendelijk en dierproefvrije producten. Dat intensieve en natuurlijke ingrediënten bevat om de huid gezond te maken en te houden.

U boekt een behandeling van bijvoorbeeld 30, 60 of 75 minuten en we vullen deze tijd op maat. Een behandeling bevat altijd een dubbele reiniging, een facemapping (huidanalyse), een exfoliatie en een serum met masker. Verder kunnen daaraan toe worden gevoegd: Ontharen, massage, drukpuntmassage of diverse andere gezichtsmassages zoals bindweefselmassage en evt een uitgebreid masker.

Ook hebben wij een korte behandeling van 30 min waarin we toch een volwaardige effectieve behandeling kunnen geven. Deze is ook uit te breiden met het modeleren van wenkbrauwen of harsen van bovenlip.

Bij alle behandelingen is het verven van wimpers en of wenkbrauwen mogelijk.

Vanaf januari 2020 bieden wij een nieuw aanbod aan behandelingen aan:

ProSkin 30:  € 37,50

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

evt uit te breiden met modelleren wenkbrauwen

ProSkin 30 Expert Active: € 52,50

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s meest krachtige peeling: Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

ProSkin 60: € 67,50

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten.

ProSkin 60 Expert Active:  € 84

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling: Pro Power Peel.
Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet, waaronder Microdermabrasie en LED. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Dermalogica 75: € 78,50

Dermalogica 90: € 95

Pro Power Peel 30: € 67,50

Pro Power Peel 60: € 95

De Pro Power Peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.
Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.
Wat houdt een Pro Power Peel in?
In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.
We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.
Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

Wat is het resultaat?
De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat.
In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.

Nazorg instructies
Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldige nazorg advies en het juiste gebruik van nazorg producten thuis.

Mag ik de Pro Power Peel ondergaan?
Aan de hand van een facemapping huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is voor de Pro Power Peel. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barrière heeft (dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en idealiter voorbereid is met dermalogica exfoliatie behandelingen tijdens eerdere gelaats verzorgingen. Lees ook onze voorzorg richtlijnen hieronder!
Heb je nog nooit een peeling bij ons ondergaan?
Gezien de intensiteit van de Pro Power Peel willen we eerst jouw huid leren kennen en voorbereiden op de Pro Power Peel. Dit betekent dit dat je eerst een ProSkin Expert Active moet hebben ondergaan ter voorbereiding op de Pro Power Peel.

Pro Power Peel voorzorgrichtlijnen

 • Geen exfoliatie (of gebruik van vitamine A (Retinol) bevattende producten) gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met drie dagen erna.
 • De huid extra hydrateren 72 uur voorafgaand aan de Pro Power Peel behandeling.
 • Geen directe blootstelling aan zonlicht 72 uur voorafgaand aan de peeling tot 2-3 weken erna.
 • De gezichtshuid niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de peeling.
 • Niet harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat de tekenen van gevoeligheid van de huid door de Pro Power Peel zijn verdwenen.
 • Geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen zoals Laser, IPL, microdermabrasie gedurende twee weken voorafgaand aan de peeling.
 • Geen gebruik van Roaccutane gedurende zes maanden voorafgaand aan de peeling.
 • niet nat scheren tot 24 uur voor de behandeling

Contra-indicaties:

 • Cosmetische/ medische procedures zoals Laser, IPL, microdermabrasie in de afgelopen 2 weken
 • Zwangerschap, borstvoeding
 • Actieve koortsblaasje(s) of andere besmettelijke huidaandoeningen
 • Actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc).
  Bij extreem droge of schilferige huid passen wij geen Pro Power Peel toe