Schoonheidsverzorging.

Een bezoek aan de schoonheidsspecialist hoort erbij. Net als de kapper en tandarts, of u nu man bent of vrouw, uw huid heeft professionele verzorging nodig.

Wensen en mogelijkheden
U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende behandelingen. Voor een gezichts- of lichaamsbehandeling, voor huidproblemen of gewoon om te ontspannen.
Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd, dit doen wij d.m.v. Facemapping.  Pas daarna worden in overleg de behandeling en de te gebruiken produkten bepaald.

Goed voor de dag komen
Er goed verzorgd uitzien is van grote invloed op hoe u zich voelt. Wij adviseren u over de mogelijkheden: van wimpers of wenkbrauwen verven tot het aanbrengen van een natuurlijke (bruids)make-up; van het verzorgen van de handen en nagels tot het harsen van de benen, bikinilijn, oksels of gezicht.

Bijzonder ontspannend
Een behandeling bij de schoonheidsspecialist is tweeledig. U ziet resultaat, maar u kunt het ook voelen. Want buiten de verzorgende, herstellende werking heeft de behandeling ook een ontspannend effect. Gezichts- en/of lichaamsmassages werken ontspannend en zorgen er bovendien voor dat uw huid in een betere conditie raakt.

Weten dat je er goed verzorgd uitziet, geeft een zelfverzekerd gevoel.

 

 

Voor de gezichtsbehandelingen werken wij met een hoogwaardig merk: Dermalogica. Een no nonsense merk dat zeer effectief werkt met mooie milieu vriendelijk en dierproefvrije producten. Dat intensieve en natuurlijke ingrediënten bevat om de huid gezond te maken en te houden.

U boekt een behandeling van bijvoorbeeld 60 of 75 minuten en we vullen deze tijd op maat. Een behandeling bevat altijd een dubbele reiniging, een facemapping (huidanalyse), een exfoliatie en een serum met masker. Verder kunnen daaraan toe worden gevoegd: Ontharen, massage, drukpuntmassage of diverse andere gezichtsmassages zoals bindweefselmassage en evt een uitgebreid masker.

Ook hebben wij een korte behandeling van 30 min waarin we toch een volwaardige effectieve behandeling kunnen geven. De Dermalogica Micro Zone behandeling. Deze is ook uit te breiden met het moddeleren van wenkbrauwen of harsen van bovenlip.

Bij alle behandelingen is het verven van wimpers en of wenkbrauwen mogelijk.