Maak kennis met ons team

Wij stellen ons even voor…

Jolanda Gouda

Jolanda Gouda

Eethen

Mijn passie is mensen het naar hun zin maken in de breedste zin van het woord, zowel qua ontspanning als voor een luisterend oor. En iedere dag is het weer genieten als mensen tevreden, ontspannen en stralend naar huis gaan. In 2001 heb ik mijn diploma gehaald en in 2002 ben ik mijn salon begonnen en heb daarnaast 8 jaar in loondienst gewerkt.

Gediplomeerd in:
- Schoonheidsspecialiste
- Pedicure (diabetes aantekening)
- Cidesco Beauty therapist
- Sportmasseur en triggerpoints
- Visagiste
- VO met de specialisaties: Lymfedrainage, Elektrisch ontharen, verwijderen van oneffenheden, Bindweefselmassage en Acne
- Lyfotaping en kinesiotaping bij hooikoorts en littekens

Jolanda van Laarhoven

Jolanda van Laarhoven

Kaatsheuvel

Ooit zat ik in de stoel van de pedicure en was zo geobsedeerd door haar apart gevormde vingers, die vakkundig mijn voeten onderhanden namen. Ik werd geïnspireerd door haar handelingen en vond het zo mooi dat ik het zelf ook wou doen. Bij Thomas Instituut was een Open dag, waar ik me direct inschreef voor de opleiding. Als ik zelf nooit klachten aan mijn voeten had gekregen was ik waarschijnlijk nooit pedicure geworden zeg ik wel eens. Jolan is bij ons werkzaam sinds 2012.

Gediplomeerd in
- Medisch Pedicure (Reuma, Diabetes, oudere voet, spasme en oncologie)
- Sportmasseur en Lomi Lomi massage
- En geeft losse hars behandelingen gelaat en lichaam.

Layla Schollen

Layla Schollen

Tilburg

Hallo ik zal mezelf even voorstellen mijn naam is Layla Schollen en ik woon in Tilburg. In 2010 ben ik aan de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste aan Thomas Instituut begonnen. En in 2013 ben ik mijn eigen Schoonheidssalon Belayla begonnen. Ik heb verschillende …specialisaties en diploma’s behaald maar ook ik droom er nog van om te blijven leren. Layla werkt bij ons sinds 2016.

Gediplomeerd in:
- Schoonheidsspecialiste met de specialisaties Bindweefselmassage en Acne.
- Pedicure en Medisch pedicure in opleiding
- Nagelstyliste.
- Sportmasseur en heeft diverse aanvullende massages behaald.