Team.

Jolanda Gouda

Leeftijd: 37 jaar
Woonplaats: Eethen

Over mij:
Mijn passie is mensen het naar hun zin maken in de breedste zin van het woord, zowel qua ontspanning als voor een luisterend oor. En iedere dag is het weer genieten als mensen tevreden, ontspannen en stralend naar huis gaan. In 2001 heb ik mijn diploma gehaald voor Schoonheidsspecialiste, Pedicure en Cidesco Beauty therapist . Direct daar na ben ik door gegaan voor Sportmasseur, Visagiste en de VO (dit is de voortgezette opleiding voor schoonheidsverzorging) met de specialisaties: Lymfedrainage, Elektrisch ontharen, Medisch Camouflage en Acne.

En later heb ik nog de specialisatie voor pedicure behaald: Diabetische voetverzorging.

In 2001 ben ik loondienst gegaan bij een schoonheids en pedicure salon en heb daar gedurende 8 jaar veel ervaring op gedaan. In 2002 ben ik naast mijn studie en werk in loondienst tevens mijn eigen schoonheidssalon gestart. Dit groeide in een aantal jaren steeds verder waardoor ik sinds 2009 alleen nog werkzaam ben in mijn eigen salon.

Sinds februari 2017 mag ik mezelf Dermalogica Expert noemen.

Jolanda van Laarhoven

Leeftijd: 54
Woonplaats: Kaatsheuvel

Over mij:
Ooit zat ik in de stoel van de pedicure en was zo geobsedeerd door haar apart gevormde vingers, die vakkundig mijn voeten onderhanden namen. Ik werd geïnspireerd door haar handelingen en vond het zo mooi dat ik het zelf ook wou doen. Bij Thomas Instituut was een Open dag, waar ik me direct inschreef voor de opleiding. Als ik zelf nooit klachten aan mijn voeten had gekregen was ik waarschijnlijk nooit pedicure geworden zeg ik wel eens.

In 1995 heb ik mijn Vakdiploma Voetverzorging gehaald en heb mijn specialisaties uitgebreid met Voetverzorging bij Diabetici (DV), Voetverzorging bij Reumapatiënten (RV), Nagelbeugeltechnieken, Beenharsen- en ontharingstechnieken op andere lichaamsdelen. Sinds 2016 ook gediplomeerd sportmasseur en de lomi lomi massage behaald.

Om mijn kennis en vakbekwaamheid uit te breiden en nog meer service te bieden in de praktijk volg ik workshops, lezingen, themadagen en lees vakbladen die over allerlei motiverende onderwerpen gaan. Ook ga ik naar bijeenkomsten van een pedicureclub waar ik veel collega’s ontmoet, spreek en ervaringen deel.

Met Jolanda Gouda heb ik samengewerkt in een schoonheids en pedicuresalon, waar ik 5 jaar ervaring op heb gedaan. Sinds oktober 2011 ben ik parttime werkzaam in een Podopraktijk en vanaf maart 2012 ben ik ook bij Body & Beauty Jolanda Gouda. Het geeft mij voldoening dat ik mijn vakkundigheid met veel liefde, passie en plezier kan toepassen. Met als eindresultaat dat ik dit overbreng op de klant en dat deze naar tevredenheid behandeld zal zijn! Jolanda’s werkdagen zijn maandagochtend en donderdag overdag met 1 x per 3 weken de donderdagavond erbij.

Layla Schollen

Leeftijd: 26
Woonplaats: Tilburg

Over mij:Hallo ik zal mezelf even voorstellen mijn naam is Layla Schollen ik ben 26 jaar en ik woon in Tilburg. In 2010 ben ik aan de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste aan Thomas Instituut begonnen. En in 2013 ben ik mijn eigen Schoonheidssalon Belayla begonnen. Ik heb verschillende specialisaties en diploma’s behaald maar ook ik droom er nog van om te blijven leren. Naast mijn diploma’s en certificaten heb ik ook de opleiding reflexzone therapeut mogen afronden en eraan mogen toevoegen. Ik zit sinds 2011 in het vak en ben heel blij dat ik mijn passie heb gevonden. In 2021 hoop ik ook mijn pedicure diploma te behalen. Ik hoop dat ik mijn passie goed over kan dragen naar jullie. Mocht je uiteraard vragen hebben of geïnteresseerd zijn over mijn achtergrond mag je dat uiteraard altijd vragen. Layla werkt 1 dag in de maand in onze salon (meestal op een dinsdag of woensdag)