Sportmassage.

Een goede masseur beschikt over een uitstekende vingertoppengevoel, dat zelfs zo ontwikkeld kan zijn dat hij in staat is om aan de hand van de toestand van het spierweefsel de vorm van de sportman op dat moment vast te stellen. Zo is het ook zelfs mogelijk dat een masseur aan de tonus van het spierweefsel, in combinatie met andere symptomen, een overtrainingstoestand op het spoor komt. Mede door massages kan een toestand van overtraining verholpen worden. Voeg daarbij de gunstige invloed van massage op de prestaties, dan zal het belang van de massage en daarmee van de sportmasseur die deze massage geeft, duidelijk zijn,
Voorts wordt het tot de taak van de sportmasseur gerekend de sportlieden met raad en daad terzijde te staan met adviezen over voeding, trainingsbelasting, verzorging van het lichaam. het al of niet gebruiken van de vele soorten smeersels die vaak ten onrechte gebruikt worden, enz.
Behalve massages, uitgevoerd voor de training of wedstrijd, zal de sportmasseur ook na de training en/of wedstrijd kunnen masseren. Hiermee kan spierstijfheid verminderd of zelfs voorkomen worden. Naarmate de trainingen frequenter worden zal de noodzaak tot massage toenemen, omdat het lichaam minder tijd gegund wordt om te herstellen. Massage kan in dergelijke gevallen het herstelproces versnellen en ondersteunen.

U hoeft niet een fanatieke sporter te zijn voor een sportmassage, ook mensen met rugklachten die amper iets aan sport doen kunnen veel baat hebben bij een massage.

Tarief Sportmassage:                 € 32 per 30 min

Bij sportverzorging hoort natuurlijk ook het tapen en bandageren van blessures.

Naast Sportmassage kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere massages zoals:

Hotstone massage                      € 35 achterzijde lichaam / € 60 compleet

Lomi Lomi Face massage          € 34

LomiLomi massage                   € 55

Bindweefsel massage gelaat  € 30

Lymfedrainage gelaat              € 42

Medical taping ook mogelijk bij ons vanaf 10 euro