Geplaatst op 25 januari 2022 ·

Gelukkig mogen we weer alle behandelingen uitvoeren!!

Wij willen voor iedereens veiligheid alle behandelingen zo veilig mogelijk uitvoeren daarom vragen wij van u het volgende:

Indien je een afspraak hebt voor massage of een gezichtsbehandeling vragen wij om een strandlaken, fleecekleedje of hamamdoek mee te brengen die we kunnen gebruiken om je mee onder te dekken tijdens de behandeling/massage.

Wij werken volgens het hygiëne COVID-19 protocol van Anbos en Provoet dit betekend het volgende:

?Blijf thuis bij verkoudheid, koorts en andere corona gerelateerde klachten
⏰Kom op tijd, liever niet te vroeg om te voorkomen dat er meer dan 1 klant in de wachtruimte is. Kom alleen indien mogelijk. Heb je wel een begeleider nodig dan graag even overleggen met ons waar de begeleider kan wachten tijdens de behandeling.
?Bij de pinautomaat hebben wij een pompje met desinfectiegel staan. En bij het fonteintje in het toilet is er de mogelijkheid om handen te wassen. Maak hier gebruik van bij binnenkomst en ook bij vertrek.
?Toiletgebruik is toegestaan.
??Bij voorkeur contactloos betalen via de pin.

!! Mondkapje is verplicht gedurende je bezoek aan onze salon. Indien het niet mogelijk is deze tijdens de behandeling op te houden geven wij aan wanneer deze afgezet mag worden en na de behandeling dien je deze weer op te zetten.

Wij dragen zelf gedurende de hele dag een mondmasker.

Wij hopen zo de behandelingen voor iedereen zo veilig mogelijk te kunnen uitvoeren.
Mochten er nog vragen zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0416-352950 of info@jolandagouda.nl of  app 0627240051